تبلیغات
آشپزی با الی - طرز تهیه حلوا خرمایی
 
آشپزی با الی
جمعه 9 آذر 1397 :: نویسنده : نینا نیکانی


طرز تهیه حلوا خرمایی


Image result for ‫حلوا خرما‬‎


مواد لازم برای تهیه حلوا خرما


به منظور تهیه این نوع حلوا، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر ذکر شده است، نیاز دارید.
 
مواد لازم
آرد 170 گرم
خرما 250 الی 300 گرم
کره 100 گرم
روغن مایع یک سوم لیوان
پودر هل یا دارچین یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری
گلاب نصف لیوان

 

چند نکته:

  • حتما از آرد گندم استفاده کنید. آرد‌هایی که برای شیرینی پزی استفاده می‌شوند، برای تهیه حلوh مناسب نیستند.
  • آرد را قبل از استفاده حتما الک کنید.
  • از خرماهای شهدداری که نرم است برای تهیه این حلو استفاده کنید.


طرز تهیه حلوا خرما


  1. ابتدا هسته خرماها را جدا کنید.
  2. سپس خرماهای بدون هسته را چرخ کنید یا با استفاده از گوشتکوب له کنید.
  3. آرد را بدون روغن اندکی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد.
  4. اکنون روغن و کره را به آرد اضافه کنید و دائما بهم بزنید، تا آرد گلوله نشود.
  5. وقتی آرد سرخ شد، خرما را اضافه کنید. مرتب بهم بزنید تا خرما و آرد کاملا یک دست شوند.
  6. در آخر گلاب، پودر هل و زعفران دم کرده را اضافه کنید.
  7. زمانی که تمام مواد کاملا ترکیب شدند، حلوا خرما آماده است.
حلوا آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

نکته: ترک خوردن حلو دو علت می‌تواند داشته باشد، یا شهد خرما زیاده بوده است یا مقدار روغنی که استفاده کرده‌اید، کم بوده است.

حلو خرما بافت منسجمی دارد و به راحتی به شکل دلخواه درمی‌آید، از اینرو برای سرو آن شیوه‌های متفاوتی را می‌توانید به کار ببرید. ساده‌ترین راهکار برای سرو این حلوا، این است که آن را در سینی پهن کنید و با پشت قاشق روی آن طرح بیندازید.

پس از آنکه حلوا خنک شد، می‌توانید از آن توپ‌های کوچکی درست کنید و در پودر نارگیل، پودر گردو یا پودر پسته بغلتانید و سرو کنید. حتی می‌توانید هرکدام از توپ‌های حلوایی را به یکی از این مواد پودری آغشته کنید تا رنگ‌های متفاوتی داشته باشند.
غنچه‌های خشک گل محمدی نیز برای تزیین این حلوا کاربرد فراوانی دارند، می‌توانید آن‌ها را به شکل‌های مختلفی مانند بته جقه و ... روی حلوا قرار دهید یا دور حلوا را با آن تزیین کرده و سرو کنید.

همانطور که می‌دانید شکر مضرات زیادی دارد. این ماده با کلاژن و لاستین که باعث جوانی و شادابی پوست هستند، ترکیب می‌شوند و پوست را خشک و مستعد چین و چروک می‌کنند. علاوه بر این، شکر ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، کبد چرب و دیابت را افزایش می‌دهد؛ بنابراین بهتر است تا می‌توانیم این ماده غذایی مضر را از برنامه غذایی خود حذف کنید و به این ترتیب به سلامت خود و عزیزانمان کمک کنیم.

برای تهیه حلوا به مقدار نسبتا زیادی شکر نیاز است و برای بعضی مراسم نیز حتما باید حلوا سرو شود. حلوا خرما ظاهری به مراتب بهتر از حلوای آرد گندم دارد، به علاوه به دلیل استفاده از خرما به جای شکر، نه تنها سالم‌تر است، بلکه طعم بهتری را نیز دارد. حلوا به عنوان دسر نیز تهیه می‌شود، در اینصورت نیز می‌توانید با جایگزین کردن خرما به جای شکر، علاوه بر حذف این ماده غذایی مضر، از دسری لذیذ و خوشمزه نیز لذت ببرید.

طرز تهیه حلوا خرمایی,طرز تهیه حلوا خرمایی بوشهری,طرز تهیه حلوا خرمایی رولتی,طرز تهیه حلوا خرمایی مجلسی,طرز تهیه حلوا خرمایی خوشمزه,طرز تهیه حلوا خرمایی ساده,طرز تهیه حلوا خرمایی توپی,طرز تهیه حلوا خرمایی رولی,طرز تهیه حلوا خرمایی با شیر,طرز تهیه حلوا خرمایی با ارد,حلوا خرما مجلسی,حلوا خرمایی بوشهری,حلوا خرمایی رولتی,حلوا خرما رولتی,حلوا خرمایی بوشهر,حلوا خرمایی رولی,حلوا حلوا خرمایی شیرازی,تزیین حلوا و خرما مجلسی





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :