تبلیغات
آشپزی با الی - طرز تهیه لازانیا در توستر
 
آشپزی با الی
دوشنبه 19 آذر 1397 :: نویسنده : نینا نیکانی


طرز تهیه لازانیا در توستر


Image result for ‫لازانیا‬‎



آشپزی هم مانند بافندگی روشی برای تمرین تمرکز حواس و تکنیکی قدیمی برای مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادی است. علاوه بر این ها آشپزی مستلزم دقت و توجه زیادی است. باید اندازه گیری کنید، روی رول کردن خمیر تمرکز کنید و… اگر روی طعم و بو تمرکز کنید و حواستان به چیزی که درست می کنید باشد، همین تمرکز حواس به خودی خود باعث کاهش استرس می شود.  کسانی که افسردگی دارند با آشپزی آرامش پیدا می کنند چون آشپزی ذهن تان را از افکار ناراحت کننده دور می کند و شما را مجبور می کند روی کاری که در حال انجام هستید تمرکز کنید. و در آخر می توانید چیزی را که با تلاش خودتان درست کرده اید با دیگران به اشتراک بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید :) ♥♥♥


لازانیا نوعی پاستا است که در ایتالیا متولد شد، اما به دلیل طعم بی نظیرش امروزه در سراسر دنیا طبخ می‌شود و طرفداران بسیاری دارد. در ایران نیز این غذا محبوبیت فراوانی داشته و تقریبا همه از میل کردن آن لذت می‌برند. اگرچه این غذا معمولا در فر تهیه می‌شود، اما می‌توانید لازانیا با ماکروفر را نیز تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه لازانیا با ماکروفر


به منظور تهیه لازانیا برای سه الی چهار نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه ملاحظه می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
ورق لازانیا 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 الی 400 گرم
پیاز یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد متوسط
قارچ 150 الی 200 گرم
سس سفید یک لیوان
پنیر پیتزا 300 الی 400 گرم
روغن، فلفل، نمک، زردچوبه و پودر آویشن به میزان لازم


طرز تهیه لازانیا با ماکروفر


  1. پیاز را نگینی و ریز خرد کنید.
  2. به گوشت یک و نیم لیوان آب و پیاز خرد شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.
  3. مقداری فلفل سیاه و زردچوبه نیز به گوشت اضافه کنید تا بوی آن گرفته شود.
  4. قارچ را ورقه‌ای خرد کنید و آب ان را بگیرید. برای این منظور قارچ را بدون روغن روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب آن تبخیر شود. برای این کار نباید از ماهیتابه تفلون استفاده کنید، زیرا این ظروف اگر بدون روغن روی حرارت قرار بگیریند، آسیب خواهند دید.
  5. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید.
  6. زمانی که گوشت پخت و آب آن تبخیر شد، مقداری روغن به آن اضافه کنید و اندکی تفت دهید.
  7. سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
  8.  قارچ را نیز به مواد اضافه نمایید.
  9. اکنون نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است.
  10. در پایان فلفل دلمه‌ای را همراه با آویشن و دارچین است. اگر طعم تندی را دوست دارید در این مرحله اندکی فلفل قرمز نیز اضافه کنید.
  11. مایه گوشت لازانیا آماده شده است، آن را کنار بگذارید و به سراغ آماده کردن لازانیا بروید.
  12. در حال حاضر دو نوع لازانیا در فروشگاه‌ها برای فروش وجود دارد، لازانیایی که نیاز به جوشاندن دارد و لازانیا نیمه آماده، که طرز استفاده از هر کدام روی بسته بندی آن درجه شده است، اما استفاده از لازانیا نیمه آماده به این دلیل که نیاز به جوشانده شدن ندارد، زمان کمتری برای آماده شدن نیاز دارد.
  13. پس از آنکه ورقه‌های لازانیا آماده شد، یک ظرف مناسب برای قرار گرفتن در مایکروفر را چرب کنید.
  14. یک لایه ورق لازانیا بچینید.
  15. مقداری از مایه گوشتی که آماده کرده‌اید، روی ورق لازانیا قرار دهید.
  16. اکنون مقداری سس سفید اضافه کنید.
  17. روی لازانیا را با پنیرپیتزا بپوشانید.
  18. مراحل ۱۴ تا ۱۷ را تکرار کنید. به طور معمول باید سه لایه لازانیا بچینید.
  19. برای آماده شدن لازانیا در مایکروفر، درب ظرف را ببندید و روی پایه گریل مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بگذارید. سپس ظرف را بدون درب، روی سینی مایکروفر قرار داده و مجددا ۵ الی ۶ دقیقه مایکروفر را با ترکیب گریل و قدرت ۶۰ درصد روشن کنید.

لازانیا با ماکروفر آماده است، مقداری سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری که تمایل دارید، به آن اضافه کرده و سرو کنید. بهتر است لازانیا را در همان ظرفی که پخته شده سرو کنید تا ظاهر آن بهم نریزد.

چند نکته:

  • در صورتی که قصد دارید، لازانیا را در فر بپزید، فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ دره سانتیگراد گرم کنید و لازانیا را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در آن قرار دهید.
  • فلفل دلمه‌ای را بیش از ۲ الی ۳ دقیقه سرخ نکنید، زیرا عطر خود را از دست می‌دهند. ترجیحا بهتر است فلفل دلمه‌ای را سرخ نکنید و پس از آماده شدن مایه گوشتی، به آن اضافه شود.
  • میزان پنیرپیتزا به سلیقه شما بستگی دارد، اما در استفاده از آن زیاده روی نکنید، زیرا در نهایت لازانیا تنها طعم پنیر خواهد داشت.

 

طرز تهیه سس سفید یا بشامل


به منظور تهیه یک لیوان سس سفید، به ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، نیاز است.

مواد لازم
کره 50 گرم
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 دسی لیتر
پیاز رنده شده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


دستور تهیه:

  1. ابتدا کره را در یک ماهیتابه روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
  2. سپس پیاز را اضافه کنید تا سرخ شود.
  3. آرد را به سس اضافه کنید تا کمی تفت داده شود و بوی خامی آن از بین برود.
  4. در این مرحله حرارت اجاق گاز باید ملایم باشد و به تدریج شیر را اضافه کنید و بهم بزنید تا سس به جوش آمده و کمی غلیظ شود.
یکی از عوامل تاثیر گذار در خوش طعم بودن لازانیا با ماکروفر، سس سفید است که مانع از خشک شدن این غذا می‌شود، بنابراین در تهیه‌ی سس دقت کنید. به دلخواه خودتان می‌توانید مایه گوشتی لازانیا را تغییر دهید، اما به طور معمول برای تهیه آن از گوشت و پیاز استفاده می‌شود.

طرز تهیه لازانیا در توستر,طرز تهیه لازانیا بدون فر تصویری,طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه لازانیای خوشمزه,طرز تهیه لازانیا با مرغ,طرز تهیه لازانیا بدون فر,طرز تهیه لازانیا ساده,طرز تهیه لازانیا با سس بشامل,طرز تهیه لازانیا روی گاز,طرز تهیه لازانیا در توستر,طرز پخت لازانیا در توستر,طرز تهیه لازانیا در آون توستر,طرز تهیه لازانیا گوشت در توستر,طرز تهیه لازانیا با مرغ در توستر,طرز پخت لازانیا در اون توستر,طرز تهیه لازانیا توی توستر,طرز تهیه لازانیا درون توستر,طرز تهیه لازانیا بدون فر با تصویر





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :