تبلیغات
آشپزی با الی - طرز تهیه آبگوشت سنتی خوشمزه مجلسی و ساده
 
آشپزی با الی

آبگوشت سنتی


Image result for ‫آبگوشت‬‎

آبگوشت مرغ

آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی کشورمان است که محبوبیت خاصی در میان ایرانیان دارد. آبگوشت سنتی زمانی که در ظرف های سنگی پخته می شود با نام دیزی سنگی شناخته می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده آبگوشت عبارتند از گوشت مخصوص آبگوشت ، حبوبات و چاشنی های مختلف. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر آبگوشت تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم آبگوشت
گوشت آبگوشتی۵۰۰ گرم
نخودنصف لیوان
لوبیا سفیدنصف لیوان
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

آبگوشت در زودپز

ابتدا باید نخود و لوبیا سفید را از شب قبل در مقداری آب بخیسانیم و در صورت امکان چند بار آبش را عوض کنیم. گوشت آبگوشتی را به همراه نخود و لوبیا ، ۱ عدد پیاز ، سیرها و گوجه فرنگی در یک قابلمه می ریزیم و ۶ تا ۸ لیوان آب روی مواد می ریزیم.توجه داشته باشید بهتر است پوست گوجه فرنگی ها را از قبل از ریختن در قابلمه جدا کنید. زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت بسیار ملایم پخته شود. اینکار باعث می شود که آبگوشت به خوبی جا بیفتد.حدود دو ساعت و نیم بعد از اینکه آبگوشت را روی حرارت قرار دادیم سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم و داخل قابلمه می اندازیم. در این مرحله پیازی که داخل قابلمه را انداخته بودیم و خارج می کنیم و دور می اندازیم.

آبگوشت دیزی

Image result for ‫آبگوشت‬‎

آبگوشت بزباش اصفهان

بعد از این کار چربی موجود در قابلمه را خارج می کنیم و به همراه پیاز باقیمانده به خوبی می کوبیم و سپس دوباره داخل قابلمه می ریزیم. زمانی که گوشت و حبوبات موجود در آبگوشت به خوبی نرم شدند نمک و فلفل سیاه را به آبگوشت اضافه می کنیم.برای اینکه آبگوشت خوشرنگ شود ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت می دهیم و سپس به آبگوشت اضافه می کنیم. توجه داشته باشید غذاهای سنتی مانند آبگوشت ، قورمه سبزی و … هر چه زمان بیشتری برای پخت داشته باشند در نتیجه خوشمزه تر و جا افتاده تر خواهند شد.در پایان پس از اینکه آبگوشت آماده شد آنرا در کاسه می کشیم و با نان ترید می کنیم. گوشت آبگوشت را می توانیم به ۲ صورت سرو کنیم. روش اول اینکه مقداری گوشت و حبوبات داخل کاسه ها بریزیم و روش دوم اینکه گوشت و مواد دیگر آبگوشت را بکوبیم و به عنوان گوشت کوبیده سرو کنیم.

آبگوشت مجلسی

نکته بسیار مهم برای تهیه آبگوشت این است که حتما در ابتدای آشپزی آب زیادی داخل قابلمه بریزید تا مجبور نشوید در اواسط پخت آب به قابلمه اضافه کنید و روی طعم آبگوشت تاثیر بگذارید. نکته بعد هم اینکه بهتر است از آبی که قبلا جوشیده و سرد شده است برای آبگوشت استفاده کنید.برای طعم بهتر آبگوشت می توانید از لیمو عمانی استفاده کنید. ۱ ساعت قبل از آماده شدن آبگوشت ۲ عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ می کنیم و داخل قابلمه می اندازیم. در پایان پخت لیمو عمانی ها را خارج می کنیم و دور می ریزیم.حبوبات آبگوشت را بهتر است به مدت ۲۴ ساعت بخیسانیم تا نفخ شان برطرف شود. در ضمن با اینکار متوجه خواهیم شد حبوبات آبگوشت ما کهنه هستند یا تازه. اگر پوست حبوبات جدا شود و روی سطح آب جمع شود مشخص می شود حبوبات ما قدیمی و کهنه هستند.در صورتی که متوجه شدید حبوبات مصرفی کهنه هستند ، بهتر است آنها را بین یک دستمال تمیز قرار دهید و با ساییدن حبوبات تمام پوسته های اضافی انها را جدا کنید سپس از حبوبات بدون پوست در آبگوشت خود استفاده کنید.





نوع مطلب :
برچسب ها : آبگوشت، آبگوشت مرغ، آبگوشت در زودپز، آبگوشت دیزی، آبگوشت سنتی، آبگوشت بزباش اصفهان،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :