تبلیغات
آشپزی با الی - طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با گوشت چرخ کرده و مرغ
 
آشپزی با الی

بادمجان شکم پر با رب انار

Image result for ‫بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده‬‎

بادمجان شکم پر در فر

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ترکیه ای است که با بادمجان و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. اگر به غذاهایی مثل رولت بادمجان و میرزا قاسمی که با بادمجان تهیه می شود علاقمند هستید توصیه می کنیم حتما بادمجان شکم پر را هم امتحان کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه بادمجان شکم پر در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم بادمجان شکم پر
بادمجان۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
سبزی خشک۱ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

بادمجان شکم پر گیلانی

برای شروع پوست بادمجان ها را می گیریم و با کارد یک برش طولی نسبتا عمیق در وسط بادمجان ها ایجاد می کنیم. توجه داشته باشید که این برش به این دلیل ایجاد می شود که مواد را پس از سرخ کردن بادمجان در آن بگذاریم.در این مرحله مقداری نمک روی بادمجان ها می پاشیم و آنها را برای ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا علاوه بر از بین رفتن تلخی بادمجان ها آب اضافی موجود در بادمجان ها هم خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند.

بادمجان شکم پر با مرغ

Image result for ‫بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده‬‎

بادمجان شکم پر شمالی

حالا به سراغ تهیه مایه داخل بادمجان ها می رویم. برای این منظور پیاز ها را نگینی خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند. پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی سرخ شود و طعم خامی نداشته باشد. پس از اینکار نیمی از مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی را برای تهیه سس مخصوص بادمجان شکم پر بر می داریم.

بادمجان شکم پر ترشی

گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و با رب گوجه فرنگی و پیاز مخلوط شود. در این مرحله نیمی از سبزی خشک را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.برای سبزی خشک می توانید از سبزیجات معطری مثل جعفری ، گشنیز ، ترخون و … استفاده نمایید. پس از آماده شدن مایه آنرا کنار می گذاریم. برای تهیه سس ابتدا گوجه فرنگی ها را با رنده ریز رنده می کنیم تا شبیه به پوره گوجه فرنگی شوند.پوره گوجه فرنگی را به همراه نصف لیوان آب داغ داخل یک قابلمه می ریزیم و نصف مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی را که در مرحله قبل کنار گذاشته بودیم به قابلمه اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا  کاملا یکدست شوند.

بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

پس از اینکه آب موجود در قابلمه به جوش آمد مقداری نمک ، فلفل سیاه و باقیمانده سبزی خشک را به سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که قابلمه ۲ دقیقه دیگر روی حرارت باشد سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.در این مرحله پس از آبکشی بادمجان ها ، آنها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم داخلشان را با مایه گوشت چرخ کرده پر می کنیم و در قابلمه سس می چینیم.قابلمه سس را روی حرات می گذاریم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آب سس تبخیر شود و مواد به خورد بادمجان ها برود و طعم دارشان کند. پس از اینکه آب سس کاملا تبخیر شد غذا آماده است که می توانیم با نان یا برنج سرو کنیم.





نوع مطلب :
برچسب ها : بادمجان شکم پر، بادمجان شکم پر با رب انار، بادمجان شکم پر در فر، بادمجان شکم پر گیلانی، بادمجان شکم پر با مرغ، بادمجان شکم پر شمالی، بادمجان شکم پر ترشی،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :