تبلیغات
آشپزی با الی - جوجه فسنجانی
 
آشپزی با الی
یکشنبه 22 مهر 1397 :: نویسنده : نینا نیکانی

جوجه فسنجانی

 

طرز تهیه جوجه فسنجان, مواد لازم برای تهیه جوجه فسنجان

طرز تهیه جوجه فسنجان

 


طرز تهیه جوجه فسنجان :

من دو تا سینه مرغ را به اندازه تقریبا دو سانتی برش زدم و چند ساعت تو مخلوط پیاز خرد شده (یا آب پیاز) و نمک و فلفل و دو قاشق رب انار ترجیحا ترش یا ملس، و حدود ۱۰۰ گرم گردو آسیاب شده و کمی زعفران گذاشتم بماند تا مزه دار شود.

 

بهتر است داخل زیپ کیپ یا ظرف در دار باشد.

 

بعد چند تا سیخ چوبی را از قبل در آب کمی خیس کردم تا موقع پخت نسوزد. جوجه ها را به سیخ کشیدم سپس تابه رژیمی را چرب کردم و سیخ های جوجه را داخل آن چیدم و گذاشتم تا وقتی که بپزد. اول شعله را بیشتر کردم خیلی آب نندازد بعد کم کردم تا مغز پخت شود. 

 

دقت کنید اگر زیاد بماند یا شعله زیاد باشد به خاطر وجود گردو و رب انار زود می سوزد و سیاه می شود. من کلا بالا سر آن بودم و دائم می چرخاندم. 

البته می توانید کبابی هم بکنید یا داخل فر هم درست کنید. اصل آن هم کبابی است ولی کلا با هر روشی خوشمزه می شود. 

اگر اهل غذای ترش و ملس هستید حتما امتحان کنید فوق العاده است حتما آن را امتحان کنید.





نوع مطلب :
برچسب ها : جوجه فسنجانی، جوجه فسنجانی کاله، جوجه کباب فسنجانی، طرز تهیه جوجه فسنجانی، جوجه کباب فسنجانی کاله، چلو جوجه فسنجونی، تهیه جوجه فسنجانی،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :