آشپزی با الی
پنجشنبه 1 آذر 1397 :: نویسنده : نینا نیکانی


طرز تهیه کوکو پیازچه و تره


کوکو پیازچه,kookoo piyazcheh,طرز تهیه کوکو پیازچه,دستور پخت کوکو پیازچه



پیازچه فواید بسیاری دارد که یکی از از این فواید این است که باعث باز شدن اشتها می شود. کوکوی پیازچه را می توانید به عنوان یک غذای حاضری و فوری در فهرست غذایی خود اضافه کنید و از خاصیت های پیازچه بهره ببرید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکو پیازچه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو پیازچه در ادامه با ما همراه باشید.


مواد لازم کوکو پیازچه
پیازچه۴۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم


دستور پخت و طرز تهیه


ابتدا پیازچه ها را می شوییم سپس آنها را به صورت حلقه های باریک خرد می کنیم. مقداری روغن مایع در یک تابه می ریزیم و پیازچه ها را در روغن تفت می دهیم. پس از اینکه پیازچه ها را خوب تفت دادیم آنها را از داخل روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد شوند.

در این مرحله تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در یک کاسه می شکنیم . نمک ، فلفل و زردچوبه را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مواد را با همزن آنقدر می زنیم تا یکدست شوند. در این مرحله باید پیازچه را به تخم مرغ اضافه کنیم.

حالا آرد سفید را کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مواد را مداوم هم می زنیم. اگر آرد را به صورت یک جا به تخم مرغ ها اضافه کنیم به شکل گوله گوله در می آید و صاف کردن آن کلی زمانی می برد. بهتر است آرد را با صبوری به تخم مرغ ها اضافه کنیم.

توجه داشته باشید اگر پیازچه ها کامل سرد نشده باشند باعث بسته شدن تخم مرغ می شوند پس حتما صبر می کنیم تا پیازچه ها سرد شوند سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم. پس از اضافه کردن پیازچه ها به تخم مرغ ها مواد را خوب می زنیم تا یکدست شوند.

در این مرحله یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخلش می ریزیم. بعد از اینکه روغن داغ شد با دست مقداری از مایه کوکو بر می داریم ، حالت می دهیم ( شبیه به کوکوی سیب زمینی ) و داخل تابه می ریزیم. صبر می کنیم تا قسمت زیر کوکو سرخ شود.

سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به این صورت تمام کوکو ها را سرخ می کنیم. توجه داشته باشید می توانید به صورت یک جا هم ( مانند کوکوی سبزی ) کوکوی پیازچه را سرخ کنید. در پایان کوکوها را با گوجه فرنگی و خیار شور خرد شده سرو می کنیم.


پفکی شدن کوکوی پیازچه


همانطور که در آموزش بالا ذکر کردیم تخم مرغ ها را باید به صورت جداگانه خوب بزنید. با این کار دیگر نیاز نیست از مواد دیگری برای پف کردن کوکوی پیازچه استفاده کنید. اگر تخم مرغ ها را به حد کافی بزنید تا کاملا صاف شوند کوکوی شما پفکی و زیبا خواهد شد.

طرز تهیه کوکو پیازچه و تره,طرز تهیه کوکو پیازچه خوشمزه,طرز تهیه کوکو پیازچه با مرغ,طرز تهیه کوکوی پیازچه خوشمزه,طرز پخت کوکو پیازچه,طرز تهیه کوکو با پیازچه,طرز تهیه کوکوی مرغ با پیازچه,طرز تهیه کوکو تره پیازچه,طرز تهیه کوکو سبزی با پیازچه,کوکو پیازچه و سیب زمینی,کوکو پیازچه خوشمزه,کوکو پیازچه و تره,کوکو پیازچه تهیه,کوکو پیازچه با قارچ,کوکو پیازچه و اسفناج





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic